Digitalizace historické knihy za polovic + bonus!
09/09 – 09/10/2014

NTK slaví pět let v Dejvicích – a jako dárek pro vás nachystala možnost nechat si digitalizovat dokument z historického fondu NTK za poloviční cenu! Navíc se můžete přijít podívat, jak se váš dokument digitalizuje.

Jak na to?

Vyberte si z pozoruhodných knih představených na našem webu nebo v katalogu NTK. Všechny knihy, u nichž je uvedena ikona EOD – Objednat digitální kopii (popř. EOD – Digital on request), jsou připraveny k digitalizaci. Stiskem tlačítka EOD budete přesměrováni do objednávkového formuláře, v němž lze digitalizaci objednat v několika jednoduchých krocích.

Co získáte?

Online vám doručíme e-knihu v PDF s plným textem, v němž lze vyhledávat a je možné jej kopírovat. Proces digitalizace a možnosti využití e-knihy jsou popsány na webových stránkách služby EOD nebo v letáčku EOD.

Co ještě získáte?

Pouze nyní získáte také možnost nahlédnout do prostor NTK, kde pro vás dokumenty digitalizujeme. Nabídka platí pro ty, kdo odešlou závaznou objednávku EOD, v době trvání akce (9. 9. – 9. 10. 2014). Návštěvu je třeba si domluvit na digi@techlib.cz.

Logo eBooks on Demand

Kontakt

Jan Dobiášovský
  eod@techlib.cz
   jan.dobiasovsky@techlib.cz
   232 002 432 

Důležité odkazy

Editor: Tomáš Lysoněk Poslední změna: 6.10. 2016 08:10