Cross Campus a International Day 2024

9. ročník tradičního štafetového běhu Cross Campus se letos uskuteční v úterý 16. 4., opět ve spojení s International Day, jako tomu bylo v posledních ročnících. Po roce se však závod vrací k rozdělení kategorií na ženy, muže a mixy a bude možné se přihlásit do souboje fakult ČVUT.

 

Cross Campus 2024

Kampusový štafetový závod je tradičním sportovním kláním, během kterého si můžou poměřit síly studenti a zaměstnanci všech institucí Kampusu Dejvice. Běh je otevřený pro veřejnost, takže se nebojte zapojit i vaše kamarády nebo rodiče!

Startuje se v 15:00 prvním slotem (slot/max 10 týmů), další sloty následují po 30 minutách.

Přihlašovací formulář zde.

Uzavírka přihlášek je 12. 4. 2024 ve 23:59

International Day

International Day je festival oslavující mezinárodní komunitu v kampusu Dejvice a představuje možnosti zahraničních výjezdů a stáží pro studenty. Přijďte se seznámit s komunitu zahraničních studentů, poznat odlišné kultury a cestovatelské zážitky. Zkrátka si užít den se spoustou zábavy doplněnou jídlem, hrami, hudbou a sportem.

Souběžně s Cross Campusem a International Day bude v ulici Technická probíhat tradiční oslava kvetoucích sakur Hanami, která jako každoročně přinese spoustu dobrého jídla, pití, pohodové hudby a dalšího pestrého doprovodného programu jako asijské deskovky Gó a Mahjong, či večerní fireshow. Večer završí zahájení nové sezony Vektoru Technická koncertem kapel Hello Marcel a Treska Jednoskvrnná.

Link na event zde.

 

Tato akce vznikla za podpory MČ Praha 6

Editor: Martin Novák Poslední změna: 22.3. 2024 12:03