Nepravděpodobná romance

Kdy: 12. 11. ve 20.00
Režie: Ivan Vojnár
Lektorský úvod: Ivan Vojnár
Trailer: http://bit.ly/1f0Ue9Y
Více informací: http://artcam.cz/romance/

Luisa (Berenika Kohoutová) se chce stát herečkou, což její manžel Igor (Patrik Děrgel) dost nelibě nese. Erika (Alžběta Pažoutová) se snaží co nejvíc pracovat, aby si mohla dovolit studovat a získat tak lepší životní perspektivu, ale bohužel narazí na šéfa, který s ní nemá nejlepší úmysly. Luisin manžel nakonec spáchá demonstrativní sebevraždu. Erika zabije náhodou a v sebeobraně šéfa…

Nepravděpodobná romance je film, který začíná jako drama, ale končí jako melodrama. Luisa i Erika jsou prototypy mladých dívek, které se vrhají do vztahu se „špatnými“ muži a ze všech selhání viní jen sebe. A to je zapotřebí změnit. Obě dvě musejí dozrát a začít znovu žít. Možná i spolu.

Příběh filmu je zpočátku vyprávěn retrospektivně jako ozvěna léčby, kterou Luisa podstupuje v psychiatrické léčebně. Tam se setkává s psychiatrem (Ivan Vojnár), který jí naslouchá a donutí ji dívat se na svůj život jinak. Vzplanutí stárnoucího lékaře pro energickou dívku se ovšem nelíbí místní primářce (Veronika Freimanová).




NTKino logo

Kontakt

Tereza Velíková

Redaktorka audiovizuálních obsahů

 tereza.velikova@techlib.cz

+ 420 232 002 507

Kde, kdy, kolik?

Ballingův sál, každý měsíc ve 20.00, 60 Kč

Archiv filmů

Partneři

Editor: Poslední změna: 21.3. 2014 14:03