Publikujte s Wiley v uznávaných vědeckých časopisech

NTK je spolupořadatelem v rámci řešení projektu LR1301 Efektivní zpřístupnění multioborových licencovaných EIZ, páteře informační infrastruktury výzkumu a vzdělávání.

Na setkání zveme knihovníky a vědce (bez ohledu na akademický titul), kteří se chtějí naučit, jak publikovat v uznávaných vědeckých časopisech.

Účast je pro všechny registrované zdarma. Počet míst je omezený; systém kdo dřív přijde...

Všichni účastníci obdrží potvrzení o účasti na semináři v podobě certifikátu.

Místní podpora: SUWECO CZ, s.r.o.

Program:

  • Úvodní slovo
  • Služba vědecké komunitě - Wiley podporuje vědecké a akademické obce po celém světě a je největším vydavatelem, který spolupracuje s odbornými a vědeckými společnostmi. Marta Dyson, Account Manager pro Českou republiku a Slovensko Vám představí historii vydavatelství Wiley a přístupu do jeho publikací a současně také představí praktické tipy a rady, jak používat authorservices.wiley.com k přihlášení vlastních prací. Prezentovat bude také informace o Wiley Open Access a o nejnovějších inovacích, které jsou k dispozici na oceňované platformě Wiley Online Library.
  • Publikování článků v časopisech s vysokým impaktem - Úvod pro výzkumné pracovníky Publikovat výsledky své práce v uznávaných časopisech je na začátku vědecké kariéry často obtížné. Tento workshop Vám nabízí jedinečnou možnost nahlédnout do procesu publikování a zároveň Vám poskytne cenné informace, jak psát vědecké práce. Anne Deveson, Deputy Editor of Chemistry - A European Journal.

Zaregistrujte se na tuto akci zde:

http://olabout.wiley.com/WileyCDA/Section/id-823553.html?campaign=dartwol|94378370

Těšíme se na setkání s Vámi.

Wiley & Suweco CZ

Čas a místo

8. 10. 2015

Národní technická knihovna
Technická 6, 160 00 Praha 6

10.00

Kontakt

PhDr. Iva Horová
iva.horova@techlib.cz
232 002 464

Důležité odkazy

Editor: Martin Novák Poslední změna: 19.12. 2017 12:12