Dejte starým knihám nový život...
... k 700. narozeninám Karla IV. za 280 Kč

14. 5. – 14. 6. 2016

U příležitosti 700. výročí narození Karla IV. nabízí NTK ve spolupráci s Knihovnou univerzity v Regensburgu a Knihovnou Akademie věd ČR možnost nechat si digitalizovat vybranou knihu z historického fondu za zvýhodněných 280 Kč. Je jen na vás, jestli si vyberete z publikací souvisejících s dobou Karla IV., které jsme pro tuto příležitost vybrali, či něco jiného.

Speciální nabídka platí pro objednávky došlé od 14. 5. do 14. 6. 2016 a pro knihy do 200 stran (každá další strana je zpoplatněna dle Ceníku EOD).



Vybírejte z knih představených na našem webu, vyhledávejte v katalogu NTK nebo ve vyhledávacím poli níže.

Všechny knihy, u nichž je uvedena ikona EOD – Objednat digitální kopii (popř. EOD – Digital on request), jsou připraveny k digitalizaci. Stiskem tlačítka EOD budete přesměrováni do objednávkového formuláře, kde digitalizaci objednáte v několika jednoduchých krocích.


E-knihu ve formátu PDF s plným textem, v němž lze vyhledávat a je možné jej kopírovat, vám doručíme online nebo na CD/DVD. Proces digitalizace a možnosti využití e-knihy jsou popsány např. v letáku EOD nebo na webových stránkách služby EOD.


Kontakt

Jan Dobiášovský
  eod@techlib.cz
   jan.dobiasovsky@techlib.cz
   232 002 432 

Důležité odkazy

Editor: Martin Novák Poslední změna: 6.10. 2016 08:10