Publikujte s Wiley v uznávaných vědeckých časopisech

NTK je spolupořadatelem v rámci řešení projektu LR1301 Efektivní zpřístupnění multioborových licencovaných EIZ, páteře informační infrastruktury výzkumu a vzdělávání.

Na setkání tímto zveme knihovníky a vědce (bez ohledu na akademický titul), kteří se chtějí získat nové cenné informace, jak publikovat v uznávaných vědeckých časopisech.

Účast je pro všechny registrované zdarma. Prosíme, registrujte se však pouze v případě, že opravdu přijdete. Jinak blokujete místo jiným, kteří rádi přijdou.

Seminář proběhne v anglickém jazyce.

Všichni účastníci obdrží potvrzení o účasti na semináři v podobě certifikátu.

Místní podpora: SUWECO CZ, s.r.o.

Program

1. Úvodní slovo

2. Služba vědecké komunitě

Wiley podporuje vědecké a akademické obce po celém světě a je největším vydavatelem, který spolupracuje s odbornými a vědeckými společnostmi. Marta Dyson, Account Manager pro Českou republiku a Slovensko vám představí historii vydavatelství Wiley a přístupu do jeho publikací a současně také představí praktické tipy a rady, jak používat authorservices.wiley.com k přihlášení vlastních prací. Prezentovat bude také informace o Wiley Open Access a o nejnovějších inovacích, které jsou k dispozici na oceňované platformě Wiley Online Library.

3. Publikování článků v časopisech s vysokým impaktem - Úvod pro výzkumné pracovníky

Publikovat výsledky své práce v uznávaných časopisech je na začátku vědecké kariéry často obtížné. Tento workshop vám nabízí jedinečnou možnost nahlédnout do procesu publikování a zároveň vám poskytne cenné informace, jak psát vědecké práce.
Přednášejícím bude pan Peter Creaton.
Peter Creaton is a Publishing Manager at Wiley overseeing the publication of a portfolio of Physical Science and Engineering titles. Based in the UK, Peter works closely with a group of Editors from around the world, who are among the most respected figures in their fields, to develop high performing journals containing innovative and timely material to support the international research community. Peter has a background in chemistry and has delivered lectures and workshops on publishing internationally to hundreds of authors.

Registrace

https://wiley.qualtrics.com/jfe/form/SV_6QKEnTcAhnxR5rv

 
 
 

Kdy a kde

4. května 2017 od 9.30
Ballingův sál Národní technické knihovny

Technická 6, 160 80 Praha 6

Kontakt

PhDr. Iva Horová
iva.horova@techlib.cz
232 002 464

Důležité odkazy

Editor: Martin Novák Poslední změna: 19.12. 2017 12:12