Hanami 花見 = Flower Viewing

Rozkvetou sakury včas na tradiční nálož pohody a jarní nálady?

V plně rozjetém semestru a pracovním zápřahu, po třech letech náročných společenských událostí se zase na chvíli zastavíme v čase.

9. veřejný ročník Hanami nás přes den ukonejší podkresovou hudbou, výborným jídlem i pitím i dalším programem; večer patří ninjům, večer bude rej.

Sakurová alej na hlavní třídě dejvického kampusu je esenciálním divem přírody mezi techniky i katolíky už po léta. Japonsko je trochu napřed a rozkvět sakur slaví už od 8. století, VŠCHT od roku 1999!

Začínáme obědem. Dobré jídlo a pití bude důležitou součástí i letos, těšte se na Neko Onigirazu, Kaiser Franz i laskominy Mochi. K pití čaje od studentského Klubu Čajovna, o zbytek se postará domácí Carbon Café i Vektor/klubovna crew.

O rozjímavý hudební rozjezd se od 12h postará DJ Koxoy (Extruder Radio Punctum), odpoledne se bude střídat saxofonový kvartet Ty.Tety, kytarista Martin Homola a DJ Trevor Linde (Polygon/Dietl Archie).

Večer do květů vrazí DJ Casablanka (Opak Dissu, Radio Wave) s nočním ruchem Tokya ve svém (nejen) trapovém mixu.

V doprovodném programu si zahrajete si legendární deskovku Gó, uvidíte předváděčky bojových umění Aikido, roztančí nás současný japonský tanec Yosakoi nebo skrze rozbitou keramiku slepíte také svou duši na workshopu kincugi.

Akce vzniká za finanční podpory VŠCHT Praha a MČ Praha 6, děkujeme!

 
 

26. dubna 2023

Kontakt

Filip Buddeus
filip.buddeus@kampusdejvice.cz
 +420773456505

logo Praha 6

Editor: Magdaléna Sobotková Poslední změna: 12.4. 2023 14:04