Gamifikace energetiky ve hře Beecarbonize

Firemní služby NTK Vás zvou na další setkání v rámci svého programu #EnergetikaNTK. Tématem je převedení energetické problematiky do virtuálního prostředí ve hře Beecarbonize. Vystoupí zde tvůrci nezávislého herního studia Charles Games a představí vybrané aspekty této hry, odborný garant environmentální sekce bude prezentovat téma energetiky s přesahem do dalších ekologických oblastí.

Hosté

  • Ondřej Paška (technický ředitel společnosti Charles Games s.r.o.)
  • Jakub Zelený (environmentální poradce neziskové organizace Člověk v tísni, o. p. s.)

Anotace hry

Beecarbonize je virtuální karetní strategická hra, ve které se hráči snaží odvrátit klimatickou i energetickou krizi na planetě. Při zkoumání nových technologií hráči rozhodují o vývoji společnosti, chrání přírodu a modernizují průmysl, aby snížili uhlíkové emise. Ale pozor: Přežije jen ten, kdo se zdroji nakládá opatrně. Čím více emisí je při hře vyprodukováno, tím náročnějším výzvám hráči čelí. Přijďte si poslechnout prezentaci o vývoji této aktuální hry s energetickou tématikou, seznámit se s jejími tvůrci a inspirovat se.

Registrace na akci je ukončena.

Pokud budete mít jakékoli dotazy ke konání semináře, neváhejte se na nás kdykoli obrátit na emailové adrese firemnisluzby@techlib.cz

 

Knihovna zpracovává osobní údaje v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a v souladu s příslušnými interními pravidly.

 
 

 

Termín a čas konání

  • Termín: 22. 11. 2023
  • Čas: 17:00
  • Místo konání:

Národní technická knihovna

Technická 2710/6, Praha 6

Vzdělávací centrum NTK, 2. NP

Anotace 

Kontakt

Mgr. Novák Vojtěch, Ph.D.

232 002 419

firemnisluzby@techlib.cz

Editor: Vojtěch Novák Poslední změna: 14.12. 2023 08:12