Akademická klubovna Alexandria

Základní informace

Akademická klubovna NTK slouží pro potřeby NTK a pronajímána je po dohodě. Rezervace celé klubovny pro soukromé akce, ať už s, nebo bez cateringu a dalších služeb, musí být schválena na základě písemné žádosti ředitelem NTK a koordinována prostřednictvím Referátu krátkodobých pronájmů.

V případě zájmu o pronájem a pro více informací o dalších možnostech kontaktujte Mgr. Jitku Heřmanovou – jitka.hermanova@techlib.cz.

Vstup a otevírací doba

Klubovna se nachází v horním patře kavárny Café prostoru_ a využívat ji můžete po celou otevírací dobu podniku.

Vybavení klubovny

Akademická klubovna Alexandria má více než 30 míst a je dostatečně velká a zařízena na to, aby v ní mohlo souběžně probíhat více aktivit.

Uživatelé klubovny by měli respektovat různé preference svých kolegů a při využívání klubovny ohleduplně udržovat rovnováhu mezi individuálními a skupinovými aktivitami a potřebami a zájmy ostatních návštěvníků.

Skupiny, které se scházejí pro konkrétní pracovní účely, si mohou přinést svá vlastní zařízení a kancelářské potřeby. Knihovna neposkytuje v tomto směru žádnou podporu ani asistenci svých zaměstnanců.

Provozní řád

Pokud klubovnu navštívíte s kolegy za účelem pracovní schůzky, doporučujeme, aby vaše skupina čítala maximálně osm osob. Zbylou část prostoru klubovny tak budou moci souběžně využívat i jiné skupiny nebo jednotlivci, kteří preferují tiché prostředí.

Kuchyňská zařízení nejsou v klubovně k dispozici, své vlastní občerstvení si nicméně přinést můžete. Pouze se, prosíme, vyvarujte omezování nebo rušení ostatních návštěvníků a udržujte prostory klubovny v čistotě.

Pro udržení příjemného a atraktivního prostředí klubovny prosíme, abyste používali odpadní a recyklační kontejnery, dbali na čistotu a pořádek a před ukončením návštěvy vrátili veškerý použitý nábytek a příslušenství do původního stavu.

Mějte, prosím, na paměti, že hosté a doprovod mohou prostory klubovny využívat pouze v přítomnosti svých hostitelů.

 
 

Kontakt

 info@techlib.cz

 232 002 535

Galerie

Klubovna 24
Klubovna 22
Klubovna 21
Klubovna 10
Klubovna 11
Klubovna 12
Klubovna 13
Klubovna 14
Klubovna 15
Klubovna 16
Klubovna 17
Klubovna 18
Klubovna 19
Klubovna 20
Klubovna 3
Klubovna 6
Klubovna 9
pudorys_alexandria
Editor: Martin Novák Poslední změna: 23.1. 2024 10:01